Karabük'te Yangın : Karabük'te yıldırımın düştüğü ormanda yangın çıktı ... / Karabük'te dün gece saatlerinde söndürülmesine rağmen yeniden alev alan ve aralıklarla süren süpermarketteki yangın kontrol altına alındı.

Karabük'te Yangın : Karabük'te yıldırımın düştüğü ormanda yangın çıktı ... / Karabük'te dün gece saatlerinde söndürülmesine rağmen yeniden alev alan ve aralıklarla süren süpermarketteki yangın kontrol altına alındı.. Merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Deprem, sel, heyelan gibi olayların yanı sıra yangın sırasında birçok vatandaş endişeyle ne yapacağını bilmediği için kendisinin ve çevresindekilerin hayatlarını tehlikeye atabiliyor. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Karabük orman i̇şletme müdürlüğü merkez orman emval deposuna; Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Karabük'te yangın
Karabük'te yangın from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Karabük'te, orman yangınlarıyla mücadele etmek üzere konuşlanan rus yapımı yangın söndürme helikopteri eylül ayına kadar görev yapacak. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor. Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Deprem, sel, heyelan gibi olayların yanı sıra yangın sırasında birçok vatandaş endişeyle ne yapacağını bilmediği için kendisinin ve çevresindekilerin hayatlarını tehlikeye atabiliyor. Karabük orman i̇şletme müdürlüğü merkez orman emval deposuna; Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Karabük'te dün gece saatlerinde söndürülmesine rağmen yeniden alev alan ve aralıklarla süren süpermarketteki yangın kontrol altına alındı.

Yangın öğle saatlerinde, karabük'e bağlı ödemiş köyü.

Doğal afetler hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. Yıl mahallesi'nde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde gece saatlerinde çıkan yangın, karabük belediyesi itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Çok sayıda ekibin müdahalesi ile yangın söndürülmeye çalışılıyor. Karabük 'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü. Karabük'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü karabük'ün safranbolu ilçesine bağlı değirmencik köyünde balya makinesinin neden olduğu iddia edilen kıvılcım sonucu çıkan yangında 1 dönüm arazi zarar gördü. Ekin tarlasındaki yangının büyümemesi için traktörle müdahale ettiler. Olay öğlebeli sanayii caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Son dakika gelen habere göre karabük'te aynı alanda 2 orman yangını çıktı ekipler yangına müdahale ediyor karabük'te önceki gün çıkan ormanlık alanda yeniden ikinci yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Karabük'te aynı ormanlık alanda yeniden çıkan ikinci yangına vatandaşlar ve i̇l özel i̇daresi personelleri yangın tüpleri ile müdahale etti.

Son dakika gelen habere göre karabük'te aynı alanda 2 orman yangını çıktı ekipler yangına müdahale ediyor karabük'te önceki gün çıkan ormanlık alanda yeniden ikinci yangın çıktı. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te gece saatlerinde söndürülmesine rağmen süpermarkette yeniden başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Karabük'te önceki gün yangın çıkan ormanlık alanda yeniden yangın çıktı. Çok sayıda ekibin müdahalesi ile yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı from www.gercektaraf.com
Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor. Ormanları insansız olarak gözetleyip orman yangınlarını tespit etmek amacıyla kameralı mobil yangın gözetleme kulesi kuruldu. Rüzgarın da etkisiyle ilerleyen yangına 6 arazöz, 3 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı, 1 dozer ve 43 personel ile müdahale ediliyor. Karabük orman i̇şletme müdürlüğü merkez orman emval deposuna; Karabük'te seyir halindeki araçta yangın seyir halindeki bir otomobilin motor kısmının altı yanmaya başladı. Karabük'te yangın sezonu boyunca ekiplerin yangınlara erken ve etkili müdahale edebilmek amacıyla 10 ayrı noktada konuşlandırıldığını vurgulayan beyazlı, şunları kaydetti: Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü.

Karabük'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü karabük'ün safranbolu ilçesine bağlı değirmencik köyünde balya makinesinin neden olduğu iddia edilen kıvılcım sonucu çıkan yangında 1 dönüm arazi zarar gördü.

Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir. Karabük'te, orman yangınları kameralı mobil yangın gözetleme kuleleri ile tespit edilecek. Karabük'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü karabük'ün safranbolu ilçesine bağlı değirmencik köyünde balya makinesinin neden olduğu iddia edilen kıvılcım sonucu çıkan yangında 1 dönüm arazi zarar gördü. Karabük'te bir tarlada çıkan anız yangını itfaiye ve orman ekiplerinin 2 saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Zonguldak orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada. Yangın öğle saatlerinde, karabük'e bağlı ödemiş köyü. Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü. Merkeze bağlı melise ve ödemiş köyleri bölgesinde çıkan yangına ilk müdahale yapılmak üzere karabük i̇l özel i̇daresine ait yangın tüpleri getirildi. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Son dakika habere göre karabük'ün safranbolu ilçesinde çıkan anız yangını ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Karabük'te dün gece saatlerinde söndürülmesine rağmen yeniden alev alan ve aralıklarla süren süpermarketteki yangın kontrol altına alındı. Son dakika gelen habere göre karabük'te aynı alanda 2 orman yangını çıktı ekipler yangına müdahale ediyor karabük'te önceki gün çıkan ormanlık alanda yeniden ikinci yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ormanları insansız olarak gözetleyip orman yangınlarını tespit etmek amacıyla kameralı mobil yangın gözetleme kulesi kuruldu. Zonguldak orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada. Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü. Yıl mahallesi'nde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde gece saatlerinde çıkan yangın, karabük belediyesi itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Doğal afetler hayatın her alanında karşımıza çıkıyor.

Karabük'te sebze ve meyve halinde yangın | NTV
Karabük'te sebze ve meyve halinde yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü. Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor. Merkeze bağlı melise ve ödemiş köyleri bölgesinde çıkan yangına ilk müdahale yapılmak üzere karabük i̇l özel i̇daresine ait yangın tüpleri getirildi. Karabük'te, orman yangınlarıyla mücadele etmek üzere konuşlanan rus yapımı yangın söndürme helikopteri eylül ayına kadar görev yapacak. Zonguldak orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada bu yıl ilk kez kiralanan, 5. Son dakika gelen habere göre karabük'te aynı alanda 2 orman yangını çıktı ekipler yangına müdahale ediyor karabük'te önceki gün çıkan ormanlık alanda yeniden ikinci yangın çıktı. Bölge müdürlüğümüz hudutlarında bulunan ormanlık sahaları 8 adet yangın gözetleme kulesi ile gözetlemekteyiz. Deprem, sel, heyelan gibi olayların yanı sıra yangın sırasında birçok vatandaş endişeyle ne yapacağını bilmediği için kendisinin ve çevresindekilerin hayatlarını tehlikeye atabiliyor.

Karabük'te seyir halindeki araçta yangın seyir halindeki bir otomobilin motor kısmının altı yanmaya başladı.

Karabük'te, orman yangınları kameralı mobil yangın gözetleme kuleleri ile tespit edilecek. Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü. Ekin tarlasındaki yangının büyümemesi için traktörle müdahale ettiler. Zonguldak orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada bu yıl ilk kez kiralanan, 5. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Karabük'te aynı ormanlık alanda yeniden çıkan ikinci yangına vatandaşlar ve i̇l özel i̇daresi personelleri yangın tüpleri ile müdahale etti. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Durumu fark eden vatandaşlar araç sürücüsünü durdurdu. Olay öğlebeli sanayii caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle ilerleyen yangına 6 arazöz, 3 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı, 1 dozer ve 43 personel ile müdahale ediliyor. 31.07.2021 31 tem 20:13 karabük'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü